查看: 2383|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 想做一個統計關於台巨人流

都係純粹無聊想做個統計 大家幫幫手

留言講意見既話可以得到40樂點~ Thank you
單選投票, 共有 112 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

4.經過攻城一事後亦沒有打算及考慮退出台巨
老實講,巨商呢隻Game係我第一隻玩既online game
點都有感情,更何況以前港巨多外掛已經照玩
之後淡左就退出左好幾年
出左台服先正式回歸 每日都放好多時間去升lv
btw雖然呢次攻城戰班外掛佬已經眼中無人
但係都唔會退出 因為有份執著
講咁多 都係3隻字:有感情
回復

投左3.

我玩台巨最主要既原因係唔想有外掛
但事實上,開SER無耐,就開始有人放錢
雖然台巨GM確實比水果GM做到野
但外掛情況只能說是「壓止」,而非「預防」
根本治標不治本

最後,今次攻城一事更證明台巨根本沒能力去「預防」
長久下去,台巨=港巨
回復

投左4.
先觀察一下掛老們的猖狂情況,如果只係放下錢/洗下王應該會繼續玩下玩厭先停,
反正 Day 1 開始玩就知有掛,只係估唔到一個月都唔夠就禁猖狂姐
回復

其實都預左外掛遲早去到港巨既水平
d人諗住有幾十間廠渣手 第時實發點會走
回復

+1 投左原本正考慮退出台巨,但經過攻城一事後不想退出
本來台巨就外掛橫行 正好狗咬狗大戰可以引起GM高度關注 或者數日後神話團都因此而滅
攻城戰被滅既只不過係神域呢個掛狗團 物價俾神域班掛狗搞到咁都未退台巨 點會因為攻城戰而退巨
更何況當年港服都好似有得用外掛戰力攻城 台巨先岩岩開始唔洗比時間人地處理咩 如此破壞遊戲平衡既BUG
我就唔信GM會一直坐視不理 只要比D時間或者有救 神域根本抵死 死左仲好
回復

揀第4

外掛呢家野未玩台巨前都預佢有 有都只好逆來順受

反正玩台巨定港巨 gm都係闊佬懶理

本人對攻城一事立場中立 純屬抱住花生友心態看待
回復

3..
本身玩番巨商果時係希望冇外掛
同埋物價可以平D 可以打料維生
但係比外掛搞到..........
+上GM又唔做野
回復

頭像被屏蔽
回復

3..
本身想玩都係想重新開始
好似以前咁個個係咁搶怪
攻城一事覺得台巨好似港巨咁
依家睇定D先 希望台灣個邊會做野啦
回復